logo
FRISKIJKER
Resultaat van verbazen. Nieuwe wegen bewandelen.
SAMEN WERKEN
Juni 2015

Vanaf heden werk ik ook samen met Sandrina Masullo, strateeg. Omdat ik overtuigd ben dat een visuele identiteit niet kan zonder een gedegen strategie en het naar boven halen van de kern van wat je wilt uitstralen. Door het bundelen van onze kracht kunnen we een breder aanbod realiseren voor onze klanten.

SMV_001 samenwerking project_1

DAAR ZIT MUZIEK IN
MEI 2015

Op 27 mei is het onderzoeksrapport over Muziekeducatie in het Primair onderwijs in Amsterdam gepresenteerd in het Muziekgebouw aan het IJ. Het rapport, gefinancierd door de Maurice Amado Foundation, wordt gesierd door een kaft die ontworpen is door bureau onr design die tevens ook het binnenwerk vorm gaf. Na een jaar van onderzoek bij diverse culturele instellingen en basisscholen in Amsterdam zijn de resultaten samengevat. De intensive en prettige samenwerking heeft geresulteerd dat er in een zeer korte tijd een prachtig boekje ligt.

Boekomslag_1

RIJPGRACHT FESTIVAL AMSTERDAM
MAART 2015

Als mens vind ik het belangrijk om mij expertise te verbinden aan projecten waar samen en verbinding een belangrijke rol spelen. In mijn huidige buurt heb ik mij verbonden aan het Rijpgracht festival. Een festival dat als doelstelling heeft de buurtbewoners samen te brengen. Binnenkort meer over de nieuwe uitstraling. Deze blijft nog even geheim!!

MARIUS MEIJBOOMSTRAAT
DECEMBER 2014

onr design is gevraagd door Janneke Hooymans van This is Jane  om de visuele communicatie te ontwikkelen voor het  MCG-huis. Nu omgedoopt tot het Marius Meijboomstraat.

Woon- en logeerhuis: “De Marius Meijboomstraat ligt op een mooi plekje van IJburg langs een brede waterloop en niet ver van het IJmeer. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met tram 26. De buurt is jong en levendig. Het nieuwe gebouw heeft zes woningen waar in totaal 36 kinderen en volwassenen kunnen wonen of logeren. ‘Huiselijkheid’ is een belangrijk uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van het interieur. Maar wel met moderne voorzieningen passend bij de doelgroep. Dagbesteding kan in hetzelfde gebouw of om de hoek.De start bouw staat gepland voor eind februari, de oplevering halverwege 2016.” Cordaan december 2014

MCG_H_1

DYNAMISCHE IDENTITEIT IN ONTWIKKELING

NOVEMBER 2014

Omnia Kits is een nieuw op te richtte organisatie waarin bedrijven samenwerken die direct of indirect met het onderwijs te maken hebben. Gevestigd in Midden Drenthe. De organisatie is steeds in beweging, ontwikkelt en innoveert. Veranderen om verder te komen. Vanuit dit uitgangspunt heeft onr design een dynamische identiteit ontwikkeld waardoor het merk mee kan groeien met de ontwikkeling van de organisatie. Meer uitingen binnenkort.

Ominia-Kits_1

KITS PRIMAIR
OKTOBER 2014

Op 23 oktober is het nieuwe logo gelanceerd van Openbaar Basis Onderwijs in Midden-Drenthe (OBOMD). Onr design heeft naast het logo ook alle andere uitingen van de huisstijl mogen vormgeven. Foto: Uitreiking van schoolborden door de Burgermeester.

unnamed2-522x391

ACADEMIE ARTEMIS
SEPTEMBER 2014

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en vormgeving, gericht op interieur, mode, media, food en retail.
Vanaf september zal ik grafisch vormgeving lesgeven aan de Bachelor opleiding, 1e jaars.

OPENBAAR BASISSCHOOLONDERWIJS MIDDEN-DRENTHE
JULI 2014

Voor deze opdrachtgever heb ik al eerder een logo mogen ontwerpen. Door een fusie van twee scholen was er behoefte aan een nieuwe identiteit waarin beide scholen zich zouden kunnen vinden.
Zie hier het resultaat.

OBOMD_hieker_nust_logo_kleur_1

VRIJWILLIGERS PROJECT
JUNI 2014

Betrokken bij de eindmusical van de Burghtschool heb ik in samenwerking met de leerlingen van groep 8 een prachtige poster gemaakt. Een bijzonder project met een creatief resultaat.

Opmaak_poster_8c

WEBSITE MAMA VITA LIVE
MEI 2014

Website in de stijl die onr design reeds heeft ontwikkeld is voor deze stichting een ‘responsive’ website gemaakt met behulp van een wordpresss thema.
www.stichtingmamavita.nl

OPEN
APRIL 2014

Een promotiekaart n.l. van de verhuizing. Deze kaart komt je tegemoet, een opening voor nieuwe ideeën, mogelijkheden en ontwikkelingen. OPEN

ONR DESIGN GAAT VERHUIZEN
APRIL 2014

Per 1 april kunt u mij bereiken onder dezelfde nummers alleen het adres is gewijzigd.

NIEUWE WEBSITE: MAMA VITA
FEBRUARI 2014

Voor deze stichting waarvoor onr design al meerdere communicatie middelen mocht maken is er een begin gemaakt voor de ontwikkeling van een nieuwe site. Deze zal worden gemaakt van behulp van wordpress.

BEST VERZORGDE BOEKEN
DECEMBER 2013

Het boek wat gemaakt is voor O.B.S. de Burght, is ingestuurd voor de Best Verzorgde Boeken 2014.

NIEUWE KLANT: POINT
NOVEMBER 2013

Ethiek & Beroep. Point is een organisatie die je professionele identiteit wil verhelderen door ethische aspecten van het beroep aan de orde te stellen Onr design bedacht de naam ‘Point’. Daarnaast heeft Point bureau onr design gevraagd het logo als de beeldtaal te ontwikkelen voor diverse communicatie uitingen.

Logo
Ethiek gaat over het overschrijden van grenzen. Wat is goed of fout, het vermogen om als individu te zeggen: [ik doe hier (bepaald gedrag) niet aan mee]. Een punt maken of zetten is een proces. Dit proces wil bureau onr design gebruiken als uitgangspunt in de vormgeving voor de identiteit. Naast het logo wordt er gewerkt aan een beeldtaal.

Beeldtaal
Deze taal kan gebruikt gaan worden in de communicatie naar de diverse doelgroepen. Met deze taal kunnen zowel interne creatieve sessies als externe uitingen worden vormgegeven. De identiteit groeit op deze wijze mee met het denken over de toekomst van de groep [‘de cultuur’] en een visie te ontwikkelen over de ethiek binnen zijn beroep in het bijzonder.

 

RESULTAAT VAN VERBAZEN. NIEUWE WEGEN BEWANDELEN.