logo

Merino Woolshed

Identiteit – Merino Woolshed

In 2012 gestart met het ontwikkelen van een identiteit van één nieuw op te zetten bv. Uitgangspunt was de Australische woolshed en de authentieke sfeer van het leven op de farm. De scharen staan centraal voor het eerlijke en nog steeds handmatige werk. Het hart: gemaakt met een liefde voor het product / made with a heart that beats.

Duurzaam
Bij de ontwikkeling van deze identiteit stond duurzaamheid voorop. Er is daarom ook gekozen voor 1 kleur logo wat in druk minder belastend is. Papier keuze is een belangrijk onderdeel voor de uiteindelijke uitstraling van de huisstijl. Er is gekozen voor bamboe papier. Bamboe papier vangt meer CO2 dan een boom, groeit zeer snel [2cm per dag, 25m in een half jaar], is bijzonder sterk, groeit overal op de wereld, weegt haast niets en kan milieubelastende kunststoffen vervangen.

Items: beeldmerk, hekwerk banner, visitekaartje, bestickering van bakfiets, kledinglabel, flyer, poster

“She brings a depth, cohesion and intelligence to her designs that sets her apart from other designers i have worked with, and she has a great eye for detail and aesthetics. Most importantly, the designs she created for me have definitely increased my customer’s perception of the value and quality of my brand!”

Client:Merino Woolshed
Date: juli 07, 2012