logo
HERKENNER
Ideeën tot leven laten komen. Inkleuren.

REACTIES

VALUE AND QUALITY
Duncan McNab – Merino Woolshed

She brings a depth, cohesion and intelligence to her designs that sets her apart from other designers I have worked with, and she has a great eye for detail and aesthetics. Most importantly, the designs she created for me have definitely increased my customer’s perception of the value and quality of my brand!

CREATIVITEIT
Projectteam – Burght School

In 2013 bestond de grachtengordel van Amsterdam 400 jaar. Dit werd door de enige basisschool gelegen aan maar liefst twee grachten, groots gevierd met het schoolproject ‘Een atlas door de Burghtschool’ gedurende één maand. onr design heeft in opdracht van het projectteam de huisstijl ontworpen voor alle communicatie uitingen met betrekking tot dit unieke project: Speciale nieuwsbrieven, memo’s, website pagina’s voor de leerlingen, leerkrachten en ouders, als ook het gehele concept en de opzet van de tentoonstelling welke alle werkstukken en kunstwerken van ruim 550 kinderen toonde. Bovendien heeft het bureau een prachtig boek ontworpen ter herinnering voor iedere leerling. Hierin zijn op een bijzondere wijze alle speciale activiteiten, lessen en eindresultaten weergegeven. Met enkel wit, zwart en rood is een heel rijk kleurenpalet gecreëerd waarin alle beelden prachtig tot hun recht komen en worden ondersteund door de sterke vormgeving die is gebaseerd op het karakteristieke van de Amsterdamse grachthuizen: leunend, wijkend of ondersteunend door de kenmerkende stutpalen.
Veronique’s kracht ligt in het uitdenken van het creatieve concept en zij weet snel de passende beeldtaal te vinden. Voor dit project moest deze goed aansluiten bij jonge kinderen als ook volwassenen èn met beperkte (financiële) middelen te realiseren zijn. Daar is zij heel goed in geslaagd met een zeer voortvarende aanpak, flexibiliteit waar nodig en behoud van oog voor kwaliteit. onr design wist in de hectiek van alle dag op openbare basisschool De Burght, het projectteam de juiste ondersteuning te bieden tijdens deze themaweken.

Samenwerken met Veronique is een plezier, ze is continue betrokken en gaat “the extra mile” zonder zich te verliezen in het creatieve proces en de tijd.

PROFESSIONEEL
Mirjam de Jong – Bouwinvest

Ik heb Veronique leren kennen als een ontwerper die binnen een kort tijdsbestek een prima resultaat weet te bereiken. Zij weet feilloos de essentie uit de briefing te halen en deze te vertalen naar een passende vormgeving. Veronique werkt professioneel, snel en denkt mee met de opdrachtgever. Ook zakelijk maakt zij heldere afspraken.

Zie meer  www.linkedin.com/in/veroniquevankimmenaede[/column]